Vad är en bra Champagne?

Thomas Holm har tidigare varit verksam som Vice Ordförande i Svenska Sommelierföreningen och har under 15år samlat på sig gedigna erfarenheter som Sommelier från renommerade restauranger både i Sverige och utomlands. Han har under många år aktivt jobbat som föreläsare och konsult i vinfrågor till både restauranger och privatpersoner och hans hjärta klappar lite extra för Champagne och Piemonte. Thomas startade 2015 vinklubben Sollentuna Vinsällskap där vinintresserade Sollentunabor får möjligheten att prova vin och lära sig mer om dryck.

Vad gör Champagne till Champagne? Jo, det är känslan av lyxen i bubblorna och den friska upplevelsen.
En Champagne åtnjuts oftast vid trevligare tillställningar, bröllop, större kalas, invigningar etc.
När man vill se det lilla extra, därför blir känslan och djupet mycket starkare när en god och behaglig Champagne delas under dessa högtider.

Men Champagne kan åtnjutas en vanlig kväll vid grillen eller när man umgås hemma i köket. Champagnen ger livets enklare upplevelser det lilla extra.
All ära åt lådvinet, men varför inte njuta lite mer.